Sabtu, 18 Jun 2011

Sikap Biadap Anggota Jabatan Pengangkutan Jalan(JPJ)!!

,
TOLONG KLIK GAMBAR INI!!!
video

Patutkan kejadian ini dirakamkan dan diupload ke fb?video ni aq dpt drpd fb..tp x igt ape profil fb 2..yg menunjukkan sikap biadapnya ialah menunjukkan muka ke kamera dan menjelirkn lidah..Kalau aq kne cmni dh lme dh aq saman malu kt anggota jpj yg record kejadian ni sbb dia upload kt fb,,x gne otak tol,,cbe rse law kne kt family sendiri cmni..kesian bdk 2,,spai menangis..tp bdk 2 pon sme gak,yg g lari drpd jpj 2 wtpe..kn dh kne cm2..siap kne nyanyi lgu negaraku lg..hehe..tp ape2 pon aq tetap x setuju kejadian ini dirakamkan dan di sebarkan di fb..memalukan betul!!!

p/s:Kelakar gile tgk bdk 2 nangis cmtu..aq rse msti bdk 2 dh terkencing dlm seluar kot..
 

5 comments to “Sikap Biadap Anggota Jabatan Pengangkutan Jalan(JPJ)!!”

  • 11 Januari 2012 12:38 PG
    qistina says:

    aku sedih tngk budak laki ni nangis

  • 11 Januari 2012 12:38 PG
    qistina says:

    sedih aku tngk budak laki ni nangis sian dia

  • 18 Mac 2012 12:05 PTG
    Tanpa Nama says:

    br tahu nk nanggis...pk moto xda lesen..meyalahi undang2..klu jd apa2 langgar org sampai mati ke atau eksiden cm ner nk klaim...menyusahkn je...pasal upload kt internet ni mmg x wajar..mengaibkn.apa2 pun amik sbg iktibar..buang yg keruh amik yg jernih..

  • 12 Julai 2012 9:01 PTG
    Tanpa Nama says:

    langgar undang2 mmg ptut kne thn, yg xle thn prangai pgawai jpj tu.. haha.

  • 14 Julai 2012 2:12 PG
    bdk getah says:

    slh ttp slh,,tp x patot di malukan cmni...

Catat Ulasan

 

Di Dunia Copyright © 2012 | Template design by Hafiz | Powered by Hafiz