Khamis, 30 Jun 2011

Penampakan Pontianak Di Kilang Shimano Pekan Nenas Pontian Johor

,
TOLONG KLIK GAMBAR INI!!!


Gambar ini di ambil oleh pekerja kilang SHIMANO Pekan Nenas Pontian Johor  di department BR pada 30 Jun 2011 lebih kurang pukul 3.00 pagi..Sewaktu gambar ini diambil ia tidak perasan akan pontianak itu..tetapi apabila sudah diambil dan lihat semula terdapat sesuatu imej yg menyerupai pontianak..Kepada pakar photoshop bolehkah anda semua nilai gambar ini sama ada ianya photoshop atau original..Jika photoshop ape buktinya??



ori x?

8 comments to “Penampakan Pontianak Di Kilang Shimano Pekan Nenas Pontian Johor”

  • 5 April 2012 11:07 PG

    si buta photoshop saje yg ckap ni 100% real.

    cuba bandingkan perspectif hantu dengan org di tangga.

    adakah hantu itu baring? sedangkan gmbar diambil dari posisi atas.

    Edogawa Conan!
    Case close!!

  • 17 April 2012 6:26 PTG
    Tanpa Nama says:

    tipu la mu ni.good job.ha3

  • 15 Mei 2012 12:04 PG

    BENGap tol ak keje EDP kt shimano ni setahun..jgn nk kelentong. ak tau shimano keras lagi2 kt bangunan baru...ni keje noob la bai

  • 12 Julai 2012 8:59 PTG
    Tanpa Nama says:

    cam tipu je.. -.-"

  • 14 Julai 2012 2:13 PG
    bdk getah says:

    mmg tpu pon,,photoshop je ni,,ape ntah motif dorang wt smua ni,,

  • 8 Mei 2013 9:42 PTG

    Babi jer gambar nie...BODOH

  • 18 Ogos 2013 8:00 PG
    Tanpa Nama says:

    Rasa yakin foto ini diambil oleh toyol mata juling dan telah dicuci oleh si penanggal yang dah putus leher...

  • 22 November 2013 11:27 PG
    Tanpa Nama says:

    tak tahu pula orang kerja kilang boleh buat photoshop macam artis graduate master, apa pun syaitan di mana juga mereka berada hanya Allah swt pelindung dari syaitan di rejam setiap orang yang beriman

Catat Ulasan

 

Di Dunia Copyright © 2012 | Template design by Hafiz | Powered by Hafiz