Selasa, 1 Februari 2011

Game Air Kencing Yang Mendapat Sambutan

,
TOLONG KLIK GAMBAR INI!!!

berhubung dengan game terbaru di tokyo yang mane menjadikan air kencing umpana joystick,,haha,.maksudnyer mendalam.agaknyer game tersebut telah diletakkan di 5 stesen tren di Tokyo menurut kosmo, game nie mempunyai sensor di bawah mangkuk yang mana dapat mengukur kelajuan dan kepanasan air kencing lelaki dan kat sini aku nak tambah lagi game nie tak dapat menentukan isipadu air yang ditembak tapi aku x sure lahh ader record atau x kan,tapi aku rasa x lama lagi, perempuan pown nak gak game nie kat toilet dorang
haha, tengok lahh pic dibawah k





game ini adalah dari SEGA
untuk melihat bagaimana ianya berfungsi..
tengok video yang aku dah search kan untuk anda semua

video





0 comments to “Game Air Kencing Yang Mendapat Sambutan”

Catat Ulasan

 

Di Dunia Copyright © 2012 | Template design by Hafiz | Powered by Hafiz