Ahad, 7 November 2010

Anak Melayu Sudah Rosak!!!

,
TOLONG KLIK GAMBAR INI!!!
GAMBAR TELAH DIPADAM ATAS PERMINTAAN PEMBACA


Apa dh jadi anak melayu masa kini??rosak??murahan??tak bermoral??tiada harga diri?? ''tepuk dada tanya selera''..anak melayu masa kini terutama wanita boleh dianggap tidak bermoral dan tidak berpegang pada ajaran islam kerana mereka tidak menjaga adab dan ajaran islam.lihatlah gambar anak perempuan melayu masa kini di bawah ini,,Pada pendapat luffy,jika mereka ini hidup pada zaman nabi dahulu sudah tentu direjam hingga mati,,huhu 

berbaris cam tunggu pelanggan je,,muke dh r x cantik,,jagalah ckit maruah tu,,



basuh moto sampai 3 orang,tapi dengan orgnya sekali basah,,nampak sgt sengaja tarik perhatian.


sengaja posing bila nampak org tangkap gambar


bajet cantik r senyum dan pakai mcm 2,


     mengghairahkan...

Ini bukan satu mimpi,tetapi inilah realiti kehidupan anak melayu pada masa kini,, Astaghfirullah!!!Astaghfirullah!!!Astaghfirullah!!!

7 comments to “Anak Melayu Sudah Rosak!!!”

  • 8 April 2011 3:26 PG
    im_ain says:

    ta pham la gn pic ny..party ap tuh..?

  • 28 April 2011 3:42 PTG
    xshahidx says:

    Astaghfirullah, anda telah menyediakan bahan untuk remaja melayu lain melancap, Astaghfirullah!

  • 28 April 2011 3:51 PTG
    bdk getah says:

    saya sediakn utk renungan je,,bkn utk melancap,,

  • 29 April 2011 6:58 PTG

    maafkan saya...
    saya bukan nya apa, saya tahu niat saudara baik, namun caranya mestilah kena betul...
    Dosa orang melihat benda ini, akan terpaut pada orang yang menyiarkannya...
    cadangan saya dari org yg kurang ilmu ni, atleast sensor la mana yang patut... (^_^)v peace...


    from: saudara seislam mu...

  • 1 Mei 2011 4:01 PG

    sape yg tangkap gmbr nie? mcm ko jer yg tangkap.. for my opinion.. delete jer post nie.. or atleast x pyh la letak gmbr.. especially the last picture.. mengucap aje la...

  • 1 Mei 2011 4:43 PG
    bdk getah says:

    thanks,,ats permintan pembaca blog ni,sy akn pdm pic ni,,pic ni sy copy,,bkn tangkap sendiri,,terima kasih kepada anda kerana telah memberikan komen yg berfaedah utk sy..

  • 2 Mei 2011 8:44 PG
    jia says:

    ish ish...

Catat Ulasan

 

Di Dunia Copyright © 2012 | Template design by Hafiz | Powered by Hafiz